Coronaria Analyysipalvelut

Coronaria Analyysipalvelut Oy (aikaisemmin Remote Analysis Oy) on vuonna 2002 perustettu yhtiö, joka tuottaa laadukkaita etäkonsultaatiopalveluja terveydenhuollon eri yksiköille, esimerkiksi lääkäriasemille, työterveyshuolloille ja terveyskeskuksille. Tuottamamme kokonaispalvelut ovat EKG:n pitkäaikaisrekisteröinti, yöpolygrafia ja verenpaineen vuorokausiseuranta. Vahvuuksiamme ovat erittäin korkea laatu, potilasystävällinen palvelutuote ja kustannustehokas toimintamalli.

Coronaria Analyysipalveluiden ydinosaamista on nykyaikaisen teknologian keinoin parantaa terveydenhuollon tehokkuutta ja prosessien sujuvuutta. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalvelua, jossa varustamme asiakkaamme tarvittavilla rekisteröintilaitteilla, toimitamme erikoislääkärin konsultaation kerätystä tietoaineistosta Internetin välityksellä ja laskutamme palvelusta käytön mukaan.

Meidän tavoitteenamme on olla Suomen luotetuin etädiagnostiikkapalveluja tuottava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme ja heidän potilailleen mahdollisuuden saada käyttöönsä Suomen kokeneimpien erikoislääkäreiden konsultaatiolausunnot asuinpaikasta riippumatta.

Laaja asiakaskunta ympäri suomen

Coronaria Analyysipalvelut tuottaa vuosittain yli 30 000 lausuntoa yli 350 asiakkaalle ympäri Suomen. Lausujina meillä toimivat alansa kokeneimmat erikoislääkärit usealta eri erikoisalalta. Lausunnot toimitetaan asiakkaalle viiden arkipäivän kuluessa rekisteröintidatan vastaanottamisesta. Asiakkaamme ovat erityisen tyytyväisiä tuottamiimme palveluihin. Säännöllisten asiakastyytyväisyyskyselyidemme mukaan 95 % asiakkaistamme suosittelevat yhteistyötä meidän kanssamme.

Lue lisää Spesialisteistamme

100% SUOMALAINEN

Coronaria Analyysipalvelut Oy on osa Coronaria -konsernia, joka kuuluu Suomen suurimpiin terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajiin. Coronarian laajaan palveluvalikoimaan kuuluvat monipuoliset terveyspalvelut perusterveydenhuollosta erikoissairaanhoitoon sekä kuntoutuksen ja hoivan palvelut useille eri asiakasryhmille.

Coronaria on 100% suomalainen yritys. Coronaria kantaa Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnusta, joka on merkki tuottamiemme palveluiden kotimaisuudesta.  Vuonna 2017 Coronarian liikevaihto oli noin 130 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 2 500. 

Vieraile Coronarian kotisivuilla