Coronaria Analyysipalvelut

Coronaria Analyysipalvelut Oy (aikaisemmin Remote Analysis Oy) on vuonna 2002 perustettu yritys, joka tuottaa laadukkaita etäkonsultaatiopalveluja terveydenhuollon eri yksiköille, esimerkiksi lääkäriasemille, työterveyshuolloille ja terveyskeskuksille. Tuottamamme kokonaispalvelut ovat EKG:n pitkäaikaisrekisteröinti, yöpolygrafia ja verenpaineen vuorokausiseuranta. Vahvuuksiamme ovat erittäin korkea laatu, potilasystävällinen palvelutuote ja kustannustehokas toimintamalli.

Coronaria Analyysipalveluiden ydinosaamista on nykyaikaisen teknologian keinoin parantaa terveydenhuollon tehokkuutta ja prosessien sujuvuutta. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalvelua, jossa varustamme asiakkaamme tarvittavilla rekisteröintilaitteilla, toimitamme erikoislääkäritasoisen konsultaation kerättyyn tietoaineistoon Internet -verkon välityksellä ja laskutamme palvelusta käytön mukaan.

Meidän tavoitteenamme on olla Suomen luotetuin etädiagnostiikkapalveluja tuottava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme ja heidän potilailleen mahdollisuuden saada käyttöönsä Suomen kokeneimpien erikoislääkäreiden konsultaatiolausunnot asuinpaikasta riippumatta.

Laaja asiakaskunta ympäri suomen

Coronaria Analyysipalvelut tuottaa 30 000 lausuntoa yli 300 asiakkaalle ympäri Suomen etäkonsultaationa. Lausujina meillä toimii alansa kokeneimmat erikoislääkärit usealta eri erikoisalalta. Lausunnot toimitetaan 1-5 arkipäivän aikana asiakkaallemme rekisteröintidatan vastaanottamisesta. Asiakkaamme ovat erityisen tyytyväisiä meidän tuottamiin palveluihimme; säännöllisten asiakastyytyväisyyskyselyidemme mukaan 95 % asiakkaistamme suosittelevat yhteistyötä meidän kanssamme.

Lue lisää Spesialisteistamme

100% SUOMALAINEN

Coronaria Analyysipalvelut Oy on osa Coronaria -konsernia, joka kuuluu Suomen suurimpiin terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajiin. Coronarian laajaan palveluvalikoimaan kuuluvat monipuoliset terveyspalvelut perusterveydenhuollosta erikoissairaanhoitoon, sekä kuntoutuksen ja hoivan palvelut useille eri asiakasryhmille.

Coronaria on 100% suomalainen yritys. Coronaria kantaa Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu- tunnusta, joka on merkki tuottamiemme palveluiden kotimaisuudesta.  Vuonna 2017 Coronarian liikevaihto on noin 130 M€ ja henkilöstömäärä noin 2 500. 

Vieraile Coronarian kotisivuilla