EKG-pitkäaikaisrekisteröinti

EKG-pitkäaikaisrekisteröinnissä eli Holter-tutkimuksessa 3-kanavaista sydänsähkökäyrää tallennetaan 24, 48 tai 72 tuntia tutkimuksen määrittämän ajan mukaan. Potilas kantaa mukanaan pientä laitetta tutkimuksen ajan ja elää normaalia elämää. Rekisteröinnin päätyttyä potilas palauttaa laitteen hoitajalle ja hoitaja siirtää rekisteröinnin verkkopalveluun lausuttavaksi. Suomen kokeneimmat rytmihäiriöihin erikoistuneet kardiologit tulkitsevat rekisteröinnin ja antavat konsultaatiolausunnon viiden työvuorokauden kuluessa rekisteröinnin lähettämisestä. Tilaavalla lääkärillä on tämän jälkeen käytettävissä konsultaatiolausunto, jonka perusteella hän voi tehdä hoitopäätöksen.

Sydämen rytmin rekisteröintiin käytettävät laitteet ovat alansa huippuja niin käytettävyydeltään kuin teknologialtaan.

EKG-pitkäaikaisrekisteröinnin merkittävin käyttöaihe on sydämen rytmihäiriöiden toteaminen. Muita käyttötarkoituksia rekisteröinnille ovat esimerkiksi rytmihäiriöiden vaikeusasteen tutkiminen, sepelvaltimotautiepäilyn tutkiminen, lääkehoidon tehoavuuden arviointi, sydämentahdistimen toiminnan tutkiminen ja QT-ajan ja T-aallon piirteiden arviointi.

 

LAADUKKAAT LAUSUNNOT MODERNILLA TEKNOLOGIALLA

  • Lausuntomme ovat korkealaatuisia, alansa kokeneimpien erikoislääkäreiden lausumia.
  • Laitteiden käyttö on helppoa pienikokoisten ja yksinkertaisten rekisteröintilaitteiden ansiosta.
  • Palvelun käyttö ei vaadi investointeja.
  • Laskutus tapahtuu toimitettujen lausuntojen perusteella.
  • Jonotusaika tutkimukseen on lyhyt, koska tutkimus voidaan tehdä erikoissairaanhoidon sijasta potilaan ensimmäisessä hoitopaikassa.

 

Kysy lisää palvelustamme