EKG -pitkäaikaisrekisteröinti

EKG -pitkäaikaisrekisteröinnissä (holterointi) 3-kanavaista sydänsähkökäyrää tallennetaan 24 , 48 tai 72 tuntia tutkimuksen määrittämän ajan mukaan. Potilas kantaa mukanaan pientä laitetta tutkimuksen ajan, ja elää normaalia elämää. Rekisteröinnin päätyttyä potilas palauttaa laitteen hoitajalle, ja hoitaja siirtää datan verkkopalveluun lausuttavaksi. Suomen kokeneimmat rytmihäiriöihin erikoistuneet kardiologit tulkitsevat datan ja antavat konsultaatiolausunnon 1-5 vuorokauden kuluessa datan lähettämisestä. Konsultaatiolausunto on tämän jälkeen käytettävissä tilaavalla lääkärillä, jonka perusteella hän voi tehdä hoitopäätöksen.

Sydämen rytmin rekisteröintiin käytettävät laitteet ovat alansa huippuja niin käytettävyydeltään kuin teknologialtaan. Laitekantaamme kuuluu muun muuassa maailman pienin sydämen toimintaa mittaava laite. Kaikki laitteemme valmistetaan Suomessa.

EKG -pitkäaikaisrekisteröinnin merkittävin käyttöaihe on sydämen rytmihäiriöiden toteaminen. Muita käyttötarkoituksia rekisteröinnille ovat esimerkiksi rytmihäiriöiden vaikeusasteen tutkiminen, sepelvaltimotautiepäilyn tutkiminen, lääkehoidon tehoavuuden arviointi, sydämentahdistimen toiminnan tutkiminen ja QT- ajan ja T- aallon piirteiden arviointi.

 

LAADUKKAAT LAUSUNNOT MODERNILLA TEKNOLOGIALLA

  • Lausuntomme ovat korkealaatuisia, alansa kokeneimpien erikoislääkäreiden lausumia.
  • Laitteiden käyttö on helppoa pienikokoisten ja yksinkertaisten rekisteröintilaitteiden ansiosta.
  • Palvelun käyttö ei vaadi investointeja, koska laskutus tapahtuu tilattujen lausuntojen perusteella.
  • Jonotusaika tutkimukseen on lyhyt, koska tutkimus voidaan tehdä erikoissairaanhoidon sijasta potilaan ensimmäisessä hoitopaikassa.

 

Kysy lisää palvelustamme